About Me

My photo
kuala lumpur, Malaysia
hi, my name is nurul Atiqah .. but, can call eyqa... still learning and a shy and quiet..

Jan 28, 2011



Nabila Huda - X-Ray

SPM!!!!!

tahun ni eyqa ambik spm...takut + tension + cdey(sedih) +happy pun ada jugak...hehe..eyqa akan buat yang terbaik tuk spm and dapat results yang cemerlang...then nak sambung belajar tuk dapat ijazah pulak..

 dan capai cita-cita tuk jadi seorang peguam..(poyo jewp!!!)

raya!!!!raya!!!!raya!!!!

   
raya aidilfitri pada tahun lepas..kami sekeluarga pulang ke kampung belah mamaku,iaitu di sg.petani kedah darul aman..kalau nak ikutkan lama jugak lah kami sekeluarga tak pulang beraya di sana...tahun-tahun sebelum ni pun,cume sambut dekat kl je...

                     adik beradik mamaku..(jumlah sebenar lima orang,tapi..dua orang dah meninggal..)

my family

                                                                  
                                                   
                                                              
                                                                  

Shontelle - Impossible

Pages

Daily Calendar